Ivko Metal - Bor

o nama

"Ivko - Metal" Bor postoji i razvija se od 2004-te godine. Od osnivanja do danas "Ivko - Metal" je u kontinuiranom razvoju koji karakteriše proširenje proizvodnog programa, metalnih proizvoda, obima proizvodnje, povećanje broja zaposlenih i stalno ulaganje u širenje poslovnog prostora i sredstava za rad. Naša firma spada u manja preduzeća iz oblasti mašinstva i metalne industrije koja je opremljena i sposobna da realizuje sve zahteve kupaca naših proizvoda i usluga

U ovom kratkom periodu preduzeće "Ivko Metal" Bor je izraslo u jedno od boljih u ovom regionu a to prevashodno određuje kvalitet i kvantitet iz oblasti mašinstva što se vidi po sve većim ugovorenim poslovima.

Delatnost preduzeća pokriva sve obuhvatne grane mašinstva i metalnih proizvoda.

Proizvodni kapaciteti su višestruko povećani, kao i broj zaposlenih radnika, kojih je danas oko 15. Stečene su nove značajne reference: "Filip Moris" - Niš, "International Drilling Services" - Bor, "Brzan plast" - Brzan, Institut za bakar - Bor, RBB - Bor, TIR - Bor, "3, oktobar" - Bor, J.P. za stambene usluge - Bor, Direkcija za izgradnju Bora i mnogi drugi.